fbpx

1055 Budapest, Honvéd utca 38. 1.em

BEJELENTKEZÉS: +36 70 674 9526

Az esküvői ruhapróba mindig izgalmas pillanat a  menyasszony életében. Nem csoda, hiszen világhírű divattervezők elképesztő ruhakölteményei várnak Rád a szalonokban, szebbnél szebb fazonok, csipkecsodák és csak a képzelet szabhat határt, hogy milyen stílusú ruhában szeretnél lenyűgöző lenni a Nagy napon. Milyen nehézségekre számíthatsz, és mire figyelj a ruhapróba során?  Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Rónai Kamilla, a Promeéda menyasszony stylist-ja segítségével. 

Megkérték a kezed, micsoda boldogság! Egyből belecsöppensz egy teljesen új, ismeretlen világba: helyszín, díszítés, cipő, ékszer, meghívó te jó ég! És persze A RUHA, a legfontosabb kellék! Rengeteg kérdés motoszkálhat a fejedben: Melyik fazon áll jól? Csipke, sellő vagy királylány? Melyik ruhában leszel a legszebb?

Tapasztalataink szerint több dolog is okozhatja a ruha kiválasztásának a nehézségét. Ott van mindjárt az önbizalomhiány, ami valljuk be, elég sokunkat érint. Fehérneműben állni egy másik ember előtt… mi van, ha szörnyen áll rajtam az a ruha, amit kinéztem… mások olyan szépek az instán… Ismerősek ezek a mondatok? Akkor az alábbi történet biztosan Neked szól.  

“Sok olyan menyasszonyom volt, aki belépett az ajtón és én már abban a pillanatban láttam, mennyire csinos. Alig vártam, hogy egy sellő fazonú ruha milyen elképesztően áll majd rajta. A menyasszony úgy kezdte a mondatot, hogy ő nyitott, mindent szívesen megnéz, de sellő fazon? Na, azt biztos, hogy nem! Nem elég csinos hozzá. Elkezdtünk beszélgetni és végül bizalmat szavazott nekem, így belebújtattam egy sellő fazonú csodába. Mondanom sem kell, persze, hogy sellő fazon lett a szerelem ruha! Hiszen akkor szembesült vele, hogy Ő tényleg gyönyörű és tökéletesen meg van hozzá az alakja.” 

PROMEÉDA TIPP  Fontos, hogy légy nyitott, bízz a szalon tanácsadójában és bújj bele olyan darabokba is, amiket elsőre egy tollvonással lehúznál a listáról. Mert lehet, hogy A RUHA pont egy olyan fazon, amire nem is számítottál! 

A bizalom hiánya is okozhat kellemetlen érzéseket benned a ruhapróba során. Ne feledd, 100%-ban nők dolgoznak ebben a szakmában! Miért fontos ez? Mert a nők tudják, milyen az önbizalomhiány, megértenek, ismerik a benned lévő rossz érzéseket. Ez a szakma ezért is nagyon szép: szívből segíteni a menyasszonyt, hogy igazán tündöklő legyen a nagy napon! 

PROMEÉDA TIPP Fontos, hogy a tanácsadónő szimpatikus legyen számodra, hiszen nemcsak a próba alkalmával, de a ruha kiválasztását követően is több alkalommal találkoztok majd. Fontos, hogy olyat válassz, aki segít Neked a harmonizáló kiegészítők, a hajad, a sminked esetében is, hiszen így lesz tökéletes az összhang. 

“A munkámban azt szeretem a legjobban, hogy nap mint nap, más és más emberekkel, Nőkkel találkozom és azt gondolom, hogy folyamatosan tanulok tőlük. Különleges egyéniségek, csodás LOVE sztorik, amitől gazdagodom és töltekezem.“

A végére pedig egy olyan problémát tartogattunk, amire lehet, nem is gondolnál…  szóljunk egy pár szót arról is, ha te azon szerencsések közé tartozol, akinek minden jól áll. (igen igen, tudjuk, mennyire hihetetlen első hallásra:)) Ebben az esetben sem könnyű a választás, sőt sokkal nehezebb lehet a döntés. 

PROMEÉDA TIPP Készíts fotókat a kedvenc ruháidban, kérd meg a tanácsadónőt, hogy adja rád még egyszer azt a ruhát, ami a legjobban tetszett. Ha kell, aludj rá egyet és nézd vissza a képeket. 

“Sok menyasszony esetében okoz problémát, hogy rengeteg ruhát és fazont próbálnak fel és a végén belezavarodnak, hogy melyiket is válasszák. Főleg azok, akiknek tényleg minden típus jól áll. Mit javaslok? Én ilyenkor bevetem a Promeéda varázst, amit előre nem árulnék el, de az biztos, hogy rendet teszünk együtt a menyasszonnyal a fejében, szívében:)

Szeretnéd megtudni, mi a Promeéda varázs? Jó lenne, ha valaki rendet tenne a fejedben és hasznos tanácsokkal látna el a fazonok, stílusok kapcsán? Akkor mindenképpen találkoznod kell Kamillával! 

Jelentkezz be ingyenes ruhapróbára: https://promeeda.hu/bejelentkezes-ruhaprobara/

Jogvédett tartalom