fbpx

Vásárold meg az álom ruhád kölcsönzési áron!

Egyedi, álomszép ruhát szeretnél kölcsönzési áron? Akkor ne hagyd ki a legnagyobb Promeéda kiárusítást, ahol a Promeéda kollekciónk kifutó darabjait vásárolhatod meg!
 
HAMAROSAN
 
Promeeda szalon
Promeeda szalon
Promeeda szalon

Miért érdemes eljönnöd?

  • Profi segítséged kapsz a ruhaválasztásnál, Rónai Kamilla menyasszony stylist és tündéri kolléganői segítenek majd, hogy a számodra legtökéletesebb álom ruhát megtaláld.
  • A legkülönfélébb fazonok – puha tüll ruhák, sellő, királylányos,romantikus, letisztult és még sorolhatnánk – a Promeéda egyik védjegye, hogy nálunk minden fazont megtalálsz, ez most sem lesz másképp.
  • Világhírű divattervezők egyedi ruhái – Rosa Clará, Aire Barcelona, a Madeline Gardner New York és a Madeline Gardner Couture legszebb ruhái. Méretek: 32 – 40-es méretek.
  • Kölcsönzési áron vásárolhatod meg az álom ruhád: a kiárusításban részt vevő ruhákat  220 – 380 000 Ft közötti áron vásárolhatod meg.

Így érezték magukat azok, akik már jártak a Promeéda Birodalomban

“Csak ajánlani tudom. Sok helytől eltérően itt valóban személyre szabott a próba. A kedvesség mellett profizmus,és ami külön tetszett,hogy itt a személyiséghez nézik a ruhát,és szakmai ,emberi tanácsot is kaptam. Mindemellett még a hangulat is nagyon jó volt,imádtam a humorát..”
Ladányi Merci
“...Őszintén elmondta a véleményét mindenről, azt kell mondjam hozzá elmenni felér egy önbizalom tuninggal. 😀 Heti szinten felírnám mindenkinek. 😀 Náluk tényleg csodásnak érzed magad, a személyiségedhez és alkatodhoz megfelelő ruhákat ajánl. Élmény az egész próba folyamata, sok-sok nevetéssel karöltve.... :-)”
Juhász Dóra
“Legjobb esküvői ruha szalon! Már maga a próba egy külön élmény, ahol odafigyelnek a menyasszonyokra és árad a kedvesség 🙂 Innen volt a menyasszonyi ruhám, és mindenkinek meleg szívvel ajánlanám a profi kiszolgálás, a gyönyörű és kiváló minőségű ruhák miatt!!! Itt garantáltan azt az exkluzív érzést lehet átélni, ahogyan ezt elképzeled :)”
Pelyhe Viktória

2023-ben lesz az esküvőd? Akkor ezt nem hagyhatod ki

Kiárusításra most nem tudsz jelentkezni hozzánk. 

Ha szeretnél részese lenni a Promeéda élménynek, jelentkezz be hozzánk INGYENES próbára IDE KATTINTVA.

© 2023 Minden jog fenntartva

Jogvédett tartalom