fbpx

1055 Budapest, Honvéd utca 38. 1.em

BEJELENTKEZÉS: +36 70 674 9526

PromeedaNem túlzás azt állítani, hogy a menyasszonyi ruha az esküvő csúcspontja. Persze csak a boldogító igen kimondása után. :-)) Megtaláltad a párodat, hamarosan itt a Nagy Nap, tündökölhetsz a nagy Ő előtt. Mindezt a varázslatot a tökéletes ruha koronázza meg. Hogy miért? Mert amikor belebújsz A RUHÁ-ba, belenézel a tükörbe, meglátod az összképet, abban a pillanatban azt kell hogy érezd, hogy Te vagy a legszebb a világon!

Vajon milyen a szerelem ruha? Hogyan találod meg az ideális menyasszonyi ruhát és milyen ruhacsodák közül válogathatsz a Promeédában 2021-ben? Ezekről kérdeztük Kamillát, a Promeéda ruhaszalon stylist-ját.

A Promeédába 2021-es kollekciójának darabjai álomszépek. Nemcsak gyönyörűek, kifinomultak, de szemmel láthatóan még tudnak valami plusz varázslatot is. Mintha egyszerre teljesítenék be a nők időtlen szépség és az új, egyedi szépség iránti vágyukat.

Promeeda2:1-ben és 3:1-ben? Az meg micsoda?

„A 2021-es kollekciót két szó – az egyediség és a legjobb – jellemzi: MERJ NAGYOT ÁLMODNI! Olyan darabokat választottam a menyasszonyoknak, ami ténylegesen nem köszönnek vissza minden szalonban. Több olyan ruhakölteményt szereztem be, ami kettő vagy akár három az egyben. Ez azt jelenti, hogy pl. az ujja lecsatolható vagy kétféle pánt lehetősége van, vagy lecsatolható a szoknyája. Szeretem az egyedi anyagokat is. Ki vagyok élezve a kifinomult, de egyedi elegáns megjelenésre. A Promeéda teljes kollekciójára abszolút ez a jellemző:)”

TIPP: Ha megvan a megfelelő forma, próbálj fel olyan ruhát is, aminek variálható kiegészítői vannak. Gondolj az esküvői fotózásra! Milyen jó, ha a különböző beállításoknál a ruhát is tudod variálni a megfelelő hangulathoz igazítva. Ha pedig a Nagy Napon hűvösebbre fordul az idő, pláne nagy hasznát veszed a csodaszép felcsatolható hosszú szoknyarésznek, vagy hosszú ujjnak.

PromeedaÚj márkák, egyedi fazonok

Több új meseszép Rosa Clará menyasszonyi ruhacsoda közül is válogathatsz. A spanyol esküvői ruhatervező romantikus darabjai a variálhatóság miatt is különlegesek, a fel-le csatolható kiegészítőknek köszönhetően. Egyszerű tapintású anyagok, melyek egyben kivételes minőségű szövetek. Exkluzív műhelyekben, gondosan, végtelen finomsággal alakították ki úgy, hogy amikor felpróbálod, átélhesd Te is a modern luxus szépségét.

„Nekem két kedvencem van, ami úgy igazán megfogott. Az egyik Rosa Clará Corey nevű meseszép mandala mintás csipkecsodája. Sosem találkoztam még ilyen egyedi kifinomult csipkével. Abszolút kedvenc!”

Három új márkával bővült a 2020/21-es szezon folyamán a Promeéda szalon kínálata, ezek a Ronald Joyce, Victoria Jane és Sofia Bianca kreációk. A Ronald Joyce ruháknál a
klasszikus és elegáns megjelenés dominál. A széles választéknak köszönhetően a modern letisztult vonalak szerelmesei, és a mesebeli ruhák szerelmesei is megtalálhatják köztük álmaik esküvői ruháját. A Victoria Jane ruhák a modern menyasszonyok kedvence az izgalmas, mély hátkivágásokkal és bohém részletekkel. A Sofia Bianca modelleknél pedig az időtlen romantikus elemek dominálnak azok számára, akik rajonganak az elegáns csipke, szatén anyagokért és szeretik a hímzéseket, finom gyöngyöket.

PromeedaTIPP: A ruhapróbán lépj ki a komfortzónádból és kísérletezz bátran a stylist-ra hagyatkozva. Ne feledd, ha hétköznaponként a letisztultság híve is vagy, a Nagy Napon lehet, hogy a királynői ragyogás vagy épp a tündéri varázslat lesz az igazi! Talán pont olyan ruha lesz a kedvenced, amire először nem is gondoltál volna.

„A második helyen több kedvenc is van, nehéz döntenem, de a Ronald Joyce Diomira a második dobogós. Őt azért gondolom, mert hihetetlen részlet gazdag, háromdimenziós, apró pici virágok díszítik és ezüst pici falevelek. Abszolút egyedi és nem csak a menyasszony számára okoz maradandó élményt. A hab a tortán, hogy kettő az egyben külön felcsatolható tüll szoknya is tartozik hozzá, amin omlik le a derék részről ugyanaz a mesés anyag, ami az egész ruhát borítja. A menyasszony nagy szoknyában vonul az oltár elé és a buliban pedig Afrodité Istennőként tündököl:)”

Miért fontos a profi menyasszony stylist?

A menyasszonyi ruhapróba nagyon fontos eleme az esküvői készülődésnek. Végigkíséri azt a hosszú folyamatot, amíg a Nagy napra készülsz így nagyon fontos a jó hangulat, a bizalmi légkör. A megfelelő stylist nemcsak gyorsan megtalálja számodra az ideális menyasszonyi ruhát, de közben a vele való találkozások is jó hangulatúak és Téged mindenben támogatóak.

PromeedaTIPP: Légy körültekintő és keress megfelelő szakembert a ruhapróbákhoz! A jó stylist, nemcsak a ruhapróbákat varázsolja neked örömteli élménnyé. Sok egyéb technikai segítséget is tud számodra nyújtani az esküvőd szervezéséhez és lelkileg is támogat téged.

„A munkámban azt szeretem a legjobban, hogy nap mint nap, más és más emberekkel, Nőkkel találkozom és azt gondolom, hogy folyamatosan tanulok tőlük. Különleges egyéniségek, csodás LOVE sztorik amitől gazdagodom és töltekezem. A másik amit nagyon szeretek: azt a boldogságot átélni velük, együtt, amikor megtaláljuk a szerelem ruhát!
Csodás minden pillanat a Promeédában!”

Szeretnéd Te is átélni a Promeéda élmény?

Foglalj időpontot Kamillához ruhapróbára.

Jogvédett tartalom