fbpx

1055 Budapest, Honvéd utca 38. 1.em

BEJELENTKEZÉS: +36 70 674 9526

Mi a Rosa Clará esküvői ruhák titka?

Rosa Clará

Ki Rosa Clará? Mitől olyan különlegesek a menyasszonyi ruhái és legfőképp: mi a titka, amivel képes folyamatosan fenntartani helyét az esküvői divatszakma élén? Tarts velünk és megtudod, miért fogsz Te is tökéletesen mutatni a Rosa Clará menyasszonyi ruhában!

Hogyan kezdődött miden?

A spanyol származású Rosa Clará 1995-ben alapította márkáját. Ezek után hamarosan rengeteg szakmai díjat zsebelt be, sorra nyitotta üzleteit és számos hírességnek tervezett menyasszonyi ruhát.

Leo Messi
Rafa Nadal

Divattervező ikonná vált és örökre megváltoztatta a menyasszonyi divat szabályait. Hogyan? Lássuk a titok 3 összetevőjét:

1. Minőség és részletek fontossága

Minőség és részletek. Mindig és mindenek felett. Rosa Clará kizárólag a legmagasabb színvonalú szöveteket és gyártási technikákat használja. Ez az alap. Ehhez társul aztán Rosa Clará egyedi, izgalmas ruhatervezési stílusa.  Így lesznek munkái kifinomultak és varázslatosak. Esküvői ruhái olyan harmonikusan ötvözik a romantika, az elegancia és a nőiesség jegyeit, hogy azzal világszerte ámulatba ejti a menyasszonyokat. Minden Rosa Clará ruha olyan, mint egy műalkotás.

2. Valódi ruhák, valódi nőknek

Rosa Clará úgy véli, a mai menyasszonyok olyan ruhákat akarnak, amelyek nem átalakítják őket, hanem magabiztossá teszik őket választásukban, és a maguk módján lehetnek tökéletesek. A márka és a tervező kvázi felhatalmazta a nőket arra, hogy kiválasszák, amit akarnak. Talán ezzel is magyarázható a Rosa Clará ruhamárka bámulatosan nagy és sokszínű kínálata. A divattervező ikon évente több mint 4000 különböző stílusú ruhát tervez. Neked „már csak” választanod kell közülük. 😊 Még jó, hogy Kamilla, a Promeéda stylistja nemcsak nagyon kedves, hanem tökéletesen profi is, így a legjobb segítséget kapod meg a fontos döntéshez. Melyik ruha is az igazi? A-vonalú? Hercegnő? Vagy sellő? Ne izgulj, Kamilla mindenben segít!

DOE | Rosa Clará
CELIA | Rosa Clará

A mostani, leginkább online térbe szorult vásárlás ellenére Rosa Clará vallja, hogy egy menyasszonyi ruha kiválasztásának folyamata soha nem lehet online. Ehhez a döntéshez mindenképpen szükséged lesz egy szakember tanácsára, aki lépéstől-lépésre el tud vezetni téged ahhoz a tökéletes ruhához, amire igazán vágysz. Ez egy személyes kapcsolat.

Szerencsére Kamilla, – akivel az első Promeéda ruhapróbán találkozni fogsz- pont azt az empátiát és szakmai hozzáértést képviseli, ami Rosa Clará-nak is a szívügye.

Kamilla

3. Mindig egy lépéssel mások előtt

Rosa Clarának nemcsak a menyasszonyi ruhái, de a személyisége is lenyűgöző. Nemcsak lépést tart a menyasszonyi ruhadivattal, de mindig a divat élén is jár, ezt pedig úgy tudja elérni, hogy ő maga a trenddiktátor. Eltér a legtöbbet másolt mintáktól és innovatívan újat alkot. A divattervező ikon a kemény munka és fegyelem híve. Hivatásában minden mozzanatra maximálisan koncentrál, ez inspirálja őt. Mi se lustálkodunk, gyorsan összegezzük Neked a Rosa Clará ruhák sikerének titkát:

minőség + egyediség + széles paletta = Rosa Clará

Nézd meg Te is a gyönyörű Rosa Clará menyasszonyi ruhákat a Promeéda kollekciójában! https://promeeda.hu/eskuvoi-ruha/

Jogvédett tartalom