fbpx

1055 Budapest, Honvéd utca 38. 1.em

BEJELENTKEZÉS: +36 70 674 9526

PromeedaTudtad, hogy Budapesten csak a belvárosban közel 35 menyasszonyi ruhaszalon vár ruhapróbára? Elképesztő nem igaz? Hogy lesz mindre időd? A válasz egyszerű: sehogy. Éppen ezért nagyon fontos, hogy csak a számodra legmegfelelőbb szalonokba látogass el, ezzel sok időpocsékolástól, kellemetlenségtől megkímélheted magad.

De vajon hogyan válassz és honnan tudod majd, hogy jó helyen jársz? Miben térnek el a profi esküvői ruhaszalonok a többiektől? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Rónai Kamilla, a Promeéda ruhaszalon menyasszony stylist-ja segítségével. 

Mitől lesz igazán profi egy esküvői ruhaszalon?

Először is nézzük, honnan tudhatod, hogy profi szalonban jársz? Két fontos szempontot tarts szem előtt: a profi szalonban nagy eséllyel elsőre megtalálod álmaid ruháját és közben még jól is érzed magad. Most nézzük azt az esetet, ha nem profik kezei közé kerülsz: felpróbálsz egy csomó ruhát, készítesz magadról ezer fotót, meghallgatod a különböző, egymásnak ellentmondó véleményeket és a végére teljesen összezavarodsz, hogy melyiket is kéne választanod, milyen kompromisszumba menj bele, hogy végre úgy érezd, megtaláld azt, amit kerestél: a Nagy Napra, a Tökéletes Esküvői Ruhádat. Röviden? Tiszta stressz…

Promeeda

  1. Legyen alap a jó hangulat, a vidámság

A menyasszonyi ruhapróba miatt a legtöbb menyasszony izgul. Ez teljesen érthető. Mások előtt kell vetkőzni, vajon jól fog-e állni a ruha, mit fognak szólni a többiek? stb. Pedig a ruhapróba egy élmény kellene, hogy legyen! Ragaszkodj ahhoz, hogy kellemes legyen a légkör, kedves legyen a stylist, ha pedig nem ezt tapasztalod, állj tovább. Ne feledd, nem csak egy alkalommal fogsz találkozni a tanácsadóddal, hanem az esküvődig kísér majd…

„Amikor belép a menyasszony a szalon ajtaján, számomra onnantól kezdve csak Ő létezik és minden csak és kizárólag körülötte forog. Szeretem a jó hangulatot, mivel aki ismer, az tudja, hogy egy abszolút vidám nő vagyok. Fontos az oldott, hangulat, hogy mindenki beleértve a kísérők is jól érezzék magukat.”

PROMEÉDA TIPP A ruhapróbán kérdezz sokat, mesélj magadról, adj hangot a véleményednek, vágyaidnak. A profi menyasszony stylist nemcsak az alkatodat és a stílusodat veszi figyelembe a ruha ajánlásánál, hanem a személyiségedet is! Mutasd meg magad, hogy a lelkedhez is passzoljon az álomruha.

Promeeda

  1. Legyen lehetőséged egyedi kérésekre is, ha szeretnéd

Előfordul, hogy nem tudsz nyitva tartási időben a szalonba érni, hosszabb próbát szeretnél, mint egy óra vagy szeretnél egy filmbe illő koszorúslányos, táblás-értékelős csajos próbát? Ezt mindenképpen mond el, amikor időpontot foglalsz. Ha profi szalonnal van dolgod, több opció közül is választhatsz.

  1. A szalon van érted és nem Te vagy a szalonért – ezt ne feledd

Az igazán profi esküvői szalon jellemzője a kimagasló szakértelem és korrektség, amikor azt érzed, hogy a szalon van Te érted és nem te vagy a szalonért. Mit jelent ez? Megkapod azt a figyelmet, amit elvársz és nem csak egy menyasszony vagy a sok közül, egy profi szalon nem futószalag!

„Az, hogy ténylegesen nagyon sok menyasszony megtalálja Nálunk az álomruhát, betudható a szakmámban eltöltött közel 10 évemnek, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem és annak, hogy abszolút szerelmese vagyok a munkámnak!  Azt gondolom a siker kulcsa az, hogy a szakmád szenvedéllyel és tiszta szívvel csináld.”

PromeedaPROMEÉDA TIPP Hagyatkozz a megérzéseidre és az első benyomásodra. Ha az esküvői szalon tényleg Érted van, akkor nem akar majd rád tukmálni akármit. A Te megelégedettséged lesz az első, így nem kell tartanod kellemetlen meglepetésektől a Nagy Napon. Például, hogy menet közben változik a ruha ára. Uhhh… Vagy, hogy egy-két részlet más lett a ruhádon/más kiegészítőt kaptál végül, mondvacsinált indokokkal.

+1 érdekesség

Tudtad, hogy a Promeéda a latin Pro (előre, felfelé) és a görög Médea (mitológiai név, jelentése bölcs asszony) szavakból tevődött össze? Mindez kifejezi a Promeéda egyediségét és életszemléletét. Gyere és legyél részese mindennek Te is, jelentkezz be az ingyenes ruhapróbára!

Szia, Rónai Kamilla vagyok a Promeéda szalon menyasszony stylist-ja, velem fogsz találkozni, ha úgy döntesz, szeretnéd átélni a Promeéda ruhapróba élményt. Ha eljössz hozzám, garantáltan jókedvű, vidám 1 órában lesz részed, ahol belebújtatlak a legszebb Rosa Clará, Air Barcelona, Madeline Gartner szerelem ruhákba. Várlak szeretettel!

promeeda - Kamilla

Több dologra is büszke vagyok a Promeédával kapcsolatban! Az első, hogy ténylegesen olyan profi szakemberekkel dolgozom, akik emberségből, lojalitásból kitartásból is példaértékűek! De a legbüszkébb talán arra vagyok, hogy az egész Promeéda a szereteten alapul!”

Jogvédett tartalom